Hautakivet

Hautakivityöt

Autamme kaikissa sekä uusiin että vanhoihin hautakiviin liittyvissä järjestelyissä, kuten tilaamisessa, tekstikaiverruksissa sekä kuljetuksissa Raisiossa, Turussa, Maskussa, Nousiaisissa ja muualla Turun seudulla. Toimimme yhteistyössä hautakiviyritysten kanssa, joilla on vuosikymmenien kokemus alalta.

Uudet hautakivet

Perinteisten hautakivimallien lisäksi on tarjolla uudentyyppisiä hautakiviä. Persoonallisella hautakivellä voidaan kunnioittaa vainajan muistoa ja tuoda esille hänen persoonaansa. Hautakivimallien valikoima on runsas samoin kuin hautakivissä käytettävien kivilajien valikoima. Hautakivi mitoitetaan aina hautapaikan ja kivikaiverrusten laajuuden mukaan.

Vanhat hautakivet

Yhteistyökumppanimme tekevät vanhojen hautakivien restaurointia ja muutostöitä. Vanhaan hautakiveen voidaan kaivertaa lisänimiä. Vanhoja hautakiviä restauroidaan hionnalla, puhdistuksella sekä tekstien uudelleen kultaamisella tai hopeoimisella. Kiven oikaiseminen kohentaa muistokiven ulkoasua. Lisäksi yhteistyökumppanimme tekevät kattavia hautakivien huoltotoimenpiteitä. Järjestämme myös kaikki hautakivien siirrot ja tarvittavat kuljetukset.

Persoonallinen hautakivi

Yksilöllinen hautakivi kuvastaa ja kunnioittaa vainajaa sekä tarjoaa lohdutusta omaisille. Persoonallisten hautakivien suunnitteleminen onnistuu toimistomme suunnitteluohjelman avulla. Suunnitteluohjelman avulla pystyy helposti etukäteen hahmottaan miltä valittava muistokivi teksteineen näyttää.

Yhteistyökumppani Kivilähde