Kuljetukset

Vainajien kuljetukset kaikkialla ja kaikkialta Suomessa

Nousiaisten Hautauspalvelu Oy toteuttaa kaikki vainajan kuljetukset arvokkaasti ja luotettavasti. Hautajaisiin liittyvien kuljetusten lisäksi teemme myös muita kuljetuksia, kuten siirtokuljetuksia palvelutaloista ja vanhainkodeista 24h/7 vuoden jokaisena päivänä. Kuljetukset ja aikataulut sovitaan aina etukäteen sekä omaisten että luovuttavien ja vastaanottavien tahojen kanssa. Vainajien kuljetuksia teemme kaikkialle ja kaikkialta Suomessa.

Vainajan kuljetus

Vainajan kuljetus tapahtuu erityisillä tarkoitukseen suunnitelluilla autoilla. Vainajia saa Suomessa kuljettaa ainoastaan erikoisvalmisteisilla autoilla. Auton on oltava musta, valkoinen tai hopeanharmaa, näitä pidetään tarkoitukseen sopivina arvokkaina väreinä.
Hoidamme kaikki tarvittavat vainajan kuljetukset, kuten siirron säilytykseen, kuljetuksen siunauspaikalle sekä hautaus- tai tuhkauspaikalle. Tyylikkäillä hautausautoillamme vainaja saa arvokkaan viimeisen kuljetuksen.

Saatto – Arvokas viimeinen matka

Meille on tärkeää, että vainajan viimeinen matka on arvokas ja kunnioittava. Omaiset voivat saattaa vainajaa viimeisellä matkalla. Saattokuljetusta edeltää vainajan pukeminen ja arkkuun laitto. Vainajan kuljetus hoitolaitoksesta siunauksen /jäähyväistilaisuuden pitopaikalle voidaan ajaa autosaattueena, jossa omaiset seuraavat autoillaan liputettua saattueautoa. Omaisten on mahdollista saattaa vainajaa myös saattueautomme kyydissä. Saattueautoomme mahtuu 1-3 omaista.
Saattueajo tapahtuu hyvissä ajoin ennen siunausta tai jäähyväistilaisuutta. Saattokuljetus toteutetaan omaisten ja vainajan toiveiden mukaan ja voidaan ajaa kotipihan kautta.